Om Datamesterne

Datamesterne™ er et kommunikasjons– og teknologiselskap. Sikkerhet, brukersupport, nettverk, hardware og applikasjoner – la oss ta ansvaret, så kan dere fokusere på forretningsdriften.

Vi er din IT-avdeling

Vi tar ansvar for drift av alt fra kjernesystemer, nettverk til brukersupport, ja, også vedlikeholder vi din lisensportefølje.

Vi kan bistå med et komplett tjenestespekter innen drift. Alt fra teknisk arkitektur, implementering av løsninger til vedlikehold, sikkerhet og brukersupport.

Cloud og skytjenester

En skybasert nettløsning kan løse mange driftsutfordringer. Den kan gi økt tilgjengelighet, reduserte kostnader og muligheten til og raskt å skalere etter behov. Et godt eksempel er den skybaserte løsningen Microsoft - Office 365 som tilbyr et overflødighetshorn av tjenester som gjør det enklere å samhandle.

Små og store oppdrag

Datamesterne tar både små og store service– og konsulentoppdrag. Vi leverer kompromissløs kvalitet innenfor en rekke områder og kan bistå med prosjektledelse, implementering, rådgivning og opplæring. Vi leverer hovedsakelig tjenester basert på teknologi fra Microsoft, men behersker også tannlegesystemer som Opus og Sidexis!

Bruk av sosiale medier

Bruk av sosiale medier i markedsføring kommer man ikke utenom. Vi kan bistå deg med å sette mål for din tilstedeværelse i sosiale medier. Vi kan hjelpe deg med å identifisere målgrupper, analysere behov og å skape innhold for sosiale medier som Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram og Google +.

Ta kontakt med oss for referanser — vi har drøssevis av fornøyde kunder!